Nejnovější recenze ze sekce Dětské postýlky
- Měkká matrace
- Silná vyztužená konstrukce (hliníkový rám)
- Jsem s tím tak šťastný - poté, co jsem sledoval video a viděl, jak snadné je nastavit výšku tak, aby odpovídala naší posteli, jsem věděl, že to bude perfektní.
- 5,0 z 5 hvězdiček Milujte tuto postýlku! Tuto postýlku absolutně miluji. Je větší a prostornější než koš Mojžíše, ale také menší než dětská postýlka. Matrace je měkká a pohodlná a moje malá v této na rozdíl od postýlky vedle mě krásně spí.
- Dobrá velikost, velmi bezpečná, snadno se houpající, pokud je potřeba v noci, moje dítě to miluje! Jediná věc je, že je velmi těžké najít prostěradla, která by se perfektně hodila, protože jejich velikost je mezi většinou betlémů vedle mě a dřevěnými.
- Velmi kvalitní postýlka, velmi stabilní a vysoce kvalitní. Vlastně větší, než se očekávalo, což je také dobré. Musí kolečka a lze jej snadno přenášet z jedné místnosti do druhé. Spokojeni s nákupem.
- Horní! Jsem s tím naprosto spokojený. Postel lze také rychle vyměnit.
- Kupte a kupte je znovu. :)
- Horní! Jsem s tím naprosto spokojený. Postel lze také rychle vyměnit.
- Kupte a kupte je znovu. :)
To vedle mě postýlka je neuvěřitelné !!
V určitém okamžiku jsme měli všechny hlavní nebo člena naší rodiny, a to překonalo i snuzpod přibližně o 10 000 bodů.
Je to nejen zcela dostupné, je to bezpečné, je to bezpečné, je to pro dítě pohodlné. Je snadno použitelný, snadno se snáší a snadno se pohybuje a přenáší.
Je to jeden z největších na trhu, takže skutečně získáte víc, než kolik stojí vaše peníze.
Nejen, že to moje dítě spí úžasně, cítí se tam bezpečně a bezpečně, a díky tomu, že je hned vedle mě, je doba spánku a noční doba tak výjimečná, aniž by hrozilo riziko společného spaní, ale zároveň získáte pohodlí společného spánku
To musí mít každý rodič
- praktická, jednoduše sestavitelná postýlka
Bočnice jde těžko stahovat.
- Pěkné zpracování
- Možnost libovolné výšky
- Kolečka
- Ideální postýlka k posteli rodičů
Pěkně zpracovaná postýlka k posteli rodičů. Dá se nastavit přesná výška, protože nemá žadné stupně. To také umožňuje udělat náklon, takže není potřeba klínek pod hlavu (když má dítě rýmu, reflux atd.). Kolečka se dají zabrzdit a k posteli rodičů se přidělává popruhy, takže drží. Jinak doporučuji nejdříve postýlku koupit a až potom matraci. Postýlka má 90x45 cm ale u naší postele budeme kupovat matraci 90x50 cm, aby nebyla mezera mezi matracemi.
- nízká (dítě může samo vstávat, bezpečnější)
- krásně vyřezávaná čela
- poměrně rychle složená
- přidaná matrace (T 20, výška 8 cm) nám pro dvacetikilové dítě zatím stačí
- Postýlka je moc hezká
- obtíže při skládání - polský a dost nepřehledný manuál, nechtěla nám zapadnout pojistka na odjímatelné bočnici, nakonec jsme museli převrtat
- provedení nedokonalé, volné šprušle, odlupující se lak
Velká spokojenost, snadné skládání i manipulace.
- Lehké
- Poměrně nesnadné se orientovat v návodu
- Mohlo by jít více rozkládat, nevytočí se mezi dveřmi složená (narovnaná) musí se vzít na štorc
Postýlka dorazila s vadamiv dřevěném roštu prasklina a na bočních stranách kazy ve dřevě ...
- Barvy skvělé
- Dobře se skládá a rozkládá
- Design příjemný, žádný zbytečnosti navíc
- Kolečka
- Otvor v čele na zip
Moc pěkná postýlka, příjemné barvy, opticky vypadá větší než klasická dřevěná, miminko (vlastně batole, 10měsíců) z ní krásně vidí ven a my na něj. Už se naučilo i slézat a vylézt otevřeným čelním otvorem ven i dovnitř. Oceňuji nosnost 20kg, takže v postýlce občas leží i nás 4,5letý syn (16,5kg). Samozřejmě jsme koupili i matraci (4cm dostačuje). Na sololitové desce potaženou tenkou vrstvou molitanu nebo čehosi měkkého opravdu nejde spát. A skládá/rozkládá se opravdu dobře.
Zatím zkušenosti nejsou, teprve tak za 14dnů.
- Snadno se skládá, doporučuji
Tu to postýlku na skladě vůbec nemají! Drze vám pošlou úplně jiný typ, nechtějí vrátit ani zboží ani peníze. Rozhodně nekupujte!!!