Nejnovější recenze ze sekce Dětské postýlky
- dodávaná s matrací, bavlněnou dekou a cestovní taškou
- boční kapsy na odkládání drobností
- ochrana před nechtěným složením
- stabilní konstrukce
- Návod byl jen v polštině
- Měkká matrace
- Silná vyztužená konstrukce (hliníkový rám)
- multifunkční využití
- možnost připojení k rodičovské posteli
- kompaktní rozměry po složení
- Židle je pěkná, celá z plastu, takže se dá lehce umývat. Stabilní, snadné složení.
- ?
- Šikovná menší postýlka, dá se převézt po bytě, přisunout k posteli. Využívali jsme 8 měsíců, pak už byla bohužel malá.
- Postýlka z borovicového dřeva
- snadné skládání, hezká postýlka, skladná, kvalitní matrace
- Na cesty k prarodičům fajn, používáme i doma jako kolébku na denní spánek či hraní. Kolotoč a vibrace využijeme nejvíce. Možnost houpání je příjemný bonus. "Matrace" je poměrně tvrdá, ale dáváme pod dítě deku a nevypadá, že by mělo diskomfort.
Určitě bychom znovu nekoupili, návod na složení postýlky je nedostatečný, postýlka je chatrná, je uvedeno, že postýlka se dá nastavit do tří úrovní polohy, avšak chybí vyvrtaná díra na nejvyšší úroveň a po ani ne 3 týdnech používání se rozpadly příčky u stahovací bočnice, takže jsme museli znovu přilepit.
ok
Spokojenost
- nemohl být s nákupem spokojenější
- Mám pocit, že používám velmi kvalitní produkt, který není předražený a na bezpečnost nebyly vyříznuty žádné rohy.
- Vlastně větší, než se očekávalo, což je také dobré. Musí kolečka a lze jej snadno přenášet z jedné místnosti do druhé. Spokojeni s nákupem.
- Moje dítě to miluje! Nenáviděla Mojžíšův koš, protože se ráda rozložila, když spí, takže jsme nařídili, aby to přišlo další den.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »