Nejnovější recenze ze sekce Dětské postýlky
Chybělo mně šrouby a díry na bočních deskách jak je to možné? Jak to mám smontovat?? Nikdy už Od vás nic neobjednávala a nedoporučuji to nikomu....
nashledanou
Maximální spokojenost
Zatím ještě nesestavena
vše ok
- Hezký, jednoduchý design
- Odjímatelný bok
- Můžete mít postýlku i bez koleček
- [email protected]
- Návod nebyl místy úplně smysluplný
- Jeden ze závitů byl již z výroby špatně připraven, že šroub nejspíš už nepůjde nikdy vyšroubovat
- [email protected]
Snadno se skládá, lehká a bezpečná. Malej v ní spinkal bez problému.
- snadno rozložitelné i složitelné
- fungují
- rychlé doručení
- lacinější provedení
- musí se přidělat/navrtat k posteli
- chybí český návod
- přiložený návod neobsahuje polovinu věci, které v balení jsou a nevíme k čemu je využít
- hlučné vycvaknutí
+ kvalitní zboží za dobrou cenu
Postýlka je krásná. Složení jednoduché. Je na kolečkách tak miminko může být stále u mě. Už se těším až vyzkouším.
- Kvalitní materiál, vzhled odpovídá fotografii, cena odpovídá kvalitě.
- Postýlka naprosto v pořádku. Kvalitní a jednoduchá na složení.
- ekologická, vizuálně hezká
- postýlku jsme dostali jako vybavení hotelového pokoje. pro 8měsíční miminko, které tam bylo uloženo pouze na spaní, nikoliv hraní. Matracový rošt je úzký a při sebemenší manipulaci jak s postýlkou tak s miminkem propadává, je tam velká vůle. Pacičky, které by mělo rošt fixovat, tak to neudrží.
- Doma máme klasickou cestovní postýlku, která je maximálně bezpečná.
Na to jak je drahá, tak je velmi nebezpečná
- skladná - malý balík po složení
splňuje vše, proč byla objednána, postýlka se dobře rozkládá i skládá a je skladná
Kvalitni, bytelna, lehce sestavitelna, moc pekna detska postylka. 100% spokojena.
velmi hezká, bytelná postýlka
- Barva neodpovídá obrázku
Jedině co můžu kritizovat je barva postýlky. Na obrázku je béžová a přišla šedá. Není to tak hrozného ale napsat to musím.
Super
- Žádná výtka.
Postýlka přišla poškozená z výroby ale Pan mi nabídl možnost že mi pošlou náhradní čelo za to poškozené ale jinak přišlo vše v pořádku